Monday, March 1, 2010

fra mai til nå...:) fortsettelse...

Mange gode minner har vi fra sommeren i Kristiansand..noen av de er middag på fiskebrygga med Stena og Cecilie, Linda og Kjell Arild og Anne og Håkon, at vi fikk se nydelige lille Malin til Nora og Kjetil samme dagen som vi reiste til Oslo, cellegruppe på Peppes Pizza, telttur med Tone, Frode og Juliane, late dager på hytta med familien Vige og masse mer..
Så var det tilbake til Oslo. Det var litt trist å si hade til alle og vite at det skulle kanskje bli et år til vi ser de igjen...

I Nittedal koste vi oss med min familie. Espen fikk prøvd ut et par golfbaner ( han er veldig god i golf, sier han...:) bare tuller..det er ikke bare han som sier det..:)) Han var og på hytte/fiske tur med svogere og svigerfar. Det er ikke bare bare..:) Tror de hadde det koselig. Det hadde hvertfall vi jentene..:) Ikke sant, Miriam?
Det var så koselig å treffe igjen gode venniner..Karina, Benedicte, Randi..Også noen vi desverre ikke fikk truffet både her og i Kristiansand. Ikke alltid lett å få det til å klaffe på sommeren.
Fikk også en tur til Oldemor og Eva i Gjøvik. Farmor/oldemor i Oslo fikk vi og truffet. Desverre fikk i ikke med oss familietreffet, som var rett før vi kom til Norge. :( Kanskje dette året..?
Må finne noen flere bilder fra Nittedal..de er kanskje på kameraet enda...;)
Men mange gode minner derfra og, og trist var det når vi dro. . Men godt å vite at mamma og pappa snart skulle komme på besøk..:)



No comments:

Post a Comment