Monday, March 1, 2010

Hjemme igjen...

Ja, Chester i New York føles faktisk som hjemme nå. Så selv om det var trist å dra fra alle i Norge, så var det godt å komme hjem:) Og det er jo bra at det føles sånn ikke sant? Det tror jeg er Gud som har ordna det sånn..:) En god følelse er det å vite at man er der man skal være. Ihvertfall for denne tida..Så får vi se hva fremtiden bringer. Vi trenger ikke å bekymre oss for den! Han har planen klar, selv om vi ikke ser den klart enda.

En stor velsignelse har det vært å være her, med en blanding av frustrasjon og diverse andre følelser til tider.
I høst var høydepunktet besøk av mamma og pappa i 3 uker. Det var kjempekoselig. Niagare Falls, turer til Manhatten, shopping osv var noe av det som skjedde. De hadde og en tur til Kansas for å besøke familie....Vi gledet oss stort over tiden vi fikk sammen med de. Spesielt for ungene sin del. Det var stas med beøk av mormor og Beste...:) Skal skrive mer siden..nå er klokka halv elleve og Espen har en stor dag imorgen..Et tradeshow i New Jersey. Det blir utrolig spennende! Takk til alle som er med og ber..God natt. ....Skal ikke bli lenge til jeg skriver igjen...:)

1 comment:

  1. Hei!

    Har ikke fått med meg oppdateringene før nå.

    Selv om det er en stund siden dette skjedde og siden du skrev det, er det veldig koselig å lese. Håper på flere oppdateringer og bilder snart.

    Vi nærmer oss et halvt år i nytt hus og er storfornøyd! Dere er hjertlig velkommen når dere kommer til Norge igjen.

    ReplyDelete