Monday, April 12, 2010

Januar og Februar 2010

Det var trist å si hade til Tone, Frode og Juliane og vite at det er et halvt år til vi skulle se de igjen.. men sånn er det..vi gleder oss til Familien Gustavsen kommer i påsken. Ellers koser vi oss med gode minner og bilder. :)
I vinter har vi hatt to-tre "snowstorms" her. Litt morsomt akkurat det..særlig for oss fra Norge. Du kan egentlig ikke kalle det snøstorm, men det gjør de her. Så fort det kommer noen fnugg, så stenger skoler og det som er. Ganske sprøtt, men det er faktisk pga at bussjåførene ikke tar sjansen på å kjøre. De kan bli saksøkt hvis det skjer noe.
Det med saksøking er ganske villt her. Hørte akkurat at hvis noen bryter seg inn hos deg, og skader seg, så kan de saksøke deg....Ironisk...Eller hvis noen bryter seg inn i bilen din og du har en hund der som biter innbrytstyven..riktig.. de kan saksøke deg...Man må jo bare le, men det er faktisk seriøst..
Vi koste oss med snøen vi,da..Samuel fikk prøvd langrennsskiene sine, han prøvde snowboard for første gang ( han klarte seg veldig bra med en gang. . ) og masse aking selvfølgelig.
Høydepunktet var kanskje en helgetur til Hunter Mountain, ca 1 1/2 time fra oss. To netter på hotell og to dager i bakken. Helt topp. :)
En annen ting som var en spennende opplevelse spesielt for Samuel var når han og Espen var med på rådyrslakting. Ken, Espens partner i jobben, hadde vært på rådyrjakt, og de var med på slaktinga. Hele pakka..de hang dyret opp i et tre, flådde det, kutta og skjærte, kjørte hode og deiverse langt ut i skogen, så andre dyr kunne få litt mat..Samuel var med på alt og syns det var kjempespennende:)
Ellers har Gabriella begynt å gå på do..haha...for de som er interessert..:) Hun bruker fortsatt bleie,men har blitt kjempeflink til å si fra.
I slutten av februar fikk vi det største og siste snøfallet her. Det kom ca 1 meter i løpet av et par dager. Mange, inkludert oss, mista strømmen. Vi mistet den i 8 timer, men noen var uten i flere dager. Vi fikk mange fine dager med lek i snøen etter det. Snøen lå faktisk et par uker.

No comments:

Post a Comment